torstai 8. tammikuuta 2015


Tässä teille linkki ylen radio-ohjelmaan. Kannattaa kuunnella!


Luistelukausi alkoi vihdoinkin ja jäällä näkyikin tänään aimo annos suomalaista sisua kun lapset pyllähtivät jäähän ja nousivat ylös aina vaan uudestaan.








 









 





Tällä viikolla lapset ovat piirtäneet kuvia tutuista retkipaikoista ja keksineet niihin tarinoita. Julkaisen aina muutaman tarinan kerrallaan näillä blogisivuilla. Tässä samasta valokuvasta tehdyt piirustukset ja tarinat, olkaa hyvät!

                                                             Joulupukin reki 
Olipa kerran joulupukki.Sitten kun joulupukki lähti jouluaattona jakamaan lahjoja niin sen reki hajosi. Sitten poro karkas pitkin mettää ja sitten ku se yritti mennä järven läpi niin se tippu siitä puun päältä sinne järveen. Sitte se löysi se joulupukki ystävän niin ne otti sieltä sen poron pois ja kun se joulupukki oli jakanut ne kaikki lahjat niin se tarina loppu.





Pikku karhu etsii ystävää 

Olipa kerran pieni karhunpoikanen, joka asui nuotion alla.Siellä sillä oli kotoisaa ja tänään se päätti lähteä etsimään ruokaa. Kun se palasi, koti oli ennallaan mutta sisällä kaikki oli uutta. Hänen kotinsa sisällänsä oli tapahtunut huonosti kun katto oli huonosti. Hän korjasi sen pienillä kepeillä.

Hän lähti etsimään ystävää. Ja sitten hän löysi ystäväkseen pienen madon. Sitten yöllä se katosi. Mutta sitten hän löysikin joulupukin ja sitten hän leikki joulupukin kanssa. Sitten hän lähti kotiinsa vähän lämmittelemään ja syömään.
Sen pituinen se







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti